• 1 - تفاوت زوم اپتیکال و زوم دیجیتال چیست؟
  • 2 - Wireless چیست؟
  • 3 - فواید تکنولوژى Wireless
  • 4 - Network Camera چیست ؟
  • 5 - تفاوت Network Camera با Web Cam چیست ؟
  • 6 - تفاوت Network Camera با دوربین های مدار بسته چیست ؟
  • 7 - برتری های Network Camera چیست ؟
  • 8 - آیا می توان Network Camera را در هر کجا به کار برد ؟
  • 9 - آیا در Network Camera می توان تصاویر را ذخیره کرد ؟
  • 10 - چگونه می توان چند Network Camera را مدیریت کرد ؟
  • 11 - یک Network Camera به چه اینترنتی نیاز دارد ؟
  • 12 - یک Network Camera از نوع Wireless چیست ؟
  • 13 - POE در دوربین های Network Camera چیست ؟
  • 14 - Motion Detection در Network Camera یعنی چه ؟
  • 15 - آیا دوربین های Network Camera می توانند صدا را ضبط کنند ؟
  • 16 - آیا می توان از چند دوربین Network Camera به طور همزمان استفاده کرد ؟
  • 17 - آیا می توان تصاویر این نوع دوربین ها را توسط تلویزیون یا ویدئو مشاهده کرد ؟
  • 18 - سیستم هشدار دهنده دوربین های Network Camera چیست ؟
  • 19 - آیا Network Camera ها توانایی زوم و تغییر زاویه دید هم دارند ؟
  • 20 - آیا برای استفاده از Network Camera حتما باید شبکه کامپیوتری داشت ؟
  • 21 - دوربین های دید در شب چگونه کار میکنند
  • 22 - دسته بندی سیستم هاى Wireless
  • 23 - سیستم Wireless مادون قرمز
  • 24 - آینده Wireless
  • 25 - دوربین های شبکه را میتوان از تلویزیون دید
  • 26 - 10 دلیل برای خرید دوربین های شبکه ip camera
1 - تفاوت زوم اپتیکال و زوم دیجیتال چیست؟
دوربین های دیجیتال دو نوع زوم مختلف دارند: زوم اپتیکال و زوم دیجیتال. زوم اپتیکال نظیر زومی است که در دوربین های استاندارد عکاسی وجود دارد. این زوم که با استفاده از سیستم لنز انجام می شود، اختلاف بزرگنمایی بین حداقل و حداکثر فاصله کانونی است. لازم به ذکر است که در دوربین های دیجیتال این بزرگنمایی قبل از ثبت تصویر توسط CCD انجام می شود. در مورد زوم دوربین ها آنچه اهمیت دارد میزان زوم اپتیکال آن است. زوم دیجیتال چیزی بیش از بریدن ناحیه میانی تصویر توسط نرم افزار دوربین نیست .در واقع، زوم دیجیتال چیزی بیش از یک حیله بازاریابی نیست و تقریبا ارزشی ندارد!
2 - Wireless چیست؟
Wireless به تکنولوژى ارتباطى اطلاق مى شود که در آن از امواج راديويى، مادون قرمز و مايکروويو ، به جاى سيم و کابل ، براى انتقال سيگنال بين دو دستگاه استفاده مى شود.از ميان اين دستگاه ها مى توان پيغامگيرها، تلفن هاى همراه، کامپيوتر هاى قابل حمل، شبکه هاى کامپيوترى، دستگاه هاى مکان ياب، سيستم هاى ماهواره اى و PDA ها را نام برد.تکنولوژى Wireless به سرعت در حال پيشرفت است و نقش کليدى را در زندگى ما در سرتاسر دنيا ايفا مى کند.
3 - فواید تکنولوژى Wireless
تکنولوژى Wireless به کابر امکان استفاده از دستگاه هاى متفاوت ، بدون نياز به سيم يا کابل ، در حال حرکت را مى دهد.شما مى توانيد صنوق پست الکترونيکى خود را بررسى کنيد، بازار بورس را زير نظر بگيريد، اجناس مورد نياز را خريدارى کنيد و يا حتى برنامه تلويزيون مورد علاقه خود را تماشا کنيد.بسيارى از زمينه هاى کارى از جمله مراقبت هاى پزشکى، اجرا قوانين و سرويس هاى خدماتى احتياج به تجهيزات Wireless دارند.تجهيزات Wireless به شما کمک مى کند تا تمام اطلاعات را به راحتى براى مشترى خود به نمايش در بياوريد.از طرفى مى توانيد تمامى کارهاى خود را در حال حرکت به سادگى به روز رسانى کنيد و آن را به اطلاع همکاران خود برسانيد.تکنولوژى Wireless در حال گسترش است تا بتواند ضمن کاهش هزينه ها، به شما امکان کار در هنگام حرکت را نيز بدهد.در مقايسه با شبکه هاى سيمى ، هزينه نگهدارى شبکه هاى Wireless کمتر مى باشد.شما مى توانيد از شبکه هاى Wireless براى انتقال اطلاعات از روى درياها، کوهها و ... استفاده کنيد و اين در حالى است که براى انجام کار مشابه توسط شبکه هاى سيمى، کارى مشکل در پيش خواهيد داشت.
4 - Network Camera چیست ؟

دوربینی است که تحت شبکه های کامپیوتری کار کرده و می تواند تصاویر را از طریق شبکه داخلی و یا اینترنت به هر کجا در همان زمان ارسال کند .  بطور مثال بخش اداری شرکتی در تهران است و بخش تولیدی آن در یک شهرستان ، در این حالت اگر دوربین های تحت شبکه در شعبه تولیدی که در شهرستان است نصب شده باشد ، شرکت می تواند به راحتی تمام مراحل تولید را از تهران با یک اینترنت ساده و یا پر سرعت مشاهده کند .

Network Camera  ها را با نام  IP Camera هم می شناسند .

5 - تفاوت Network Camera با Web Cam چیست ؟

می توان گفت که این دو تکنولوژی بسیار مشابه یکدیگرند ولی کاربرد آنها حتی در کوچکترین موارد هم قابل مقایسه با یکدیگر نمی باشند .  Network Camera ها قابلیت انتقال تصویر با سرعت و کیفیت بسیار بالا را دارا هستند . این نوع تکنولوژی در حقیقت نوعی تکنولوژی حفاظتی و حراستی از مکان های بسیار مهم است . قابلیت ضبط و نگهداری تصویر را در مقادیر بسیار گسترده را دارد . از لحاظ امنیتی بسیار پیشرفته است و قابلیت استفاده از چندین دوربین به طور همزمان را داراست . عملکرد ها ، قابلیت دید در شب ، زوم تا 42 برابر ( بسته به نوع دوربین ) را می توان از امتیازات آن نام برد . اما Web Cam  صرفا قابلیت انتقال تصاویر کم کیفیت از طریق انترنتهای غالبا کم سرعت را داراست .

6 - تفاوت Network Camera با دوربین های مدار بسته چیست ؟

هر  دو نوع این دوربین ها برای حفاظت از انواع مکانها و ذخیره اطلاعات و تصاویر بر روی یک حافظه هستند ولی با استفاده از دوربین های تحت شبکه (Network Camera ) شما می توانید از طریق یک اینترنت از هر جای دنیا کارخانه ، خط تولید ، اداره ، سازمان ، کارگاه ، خانه و یا هر مکانی را که می خواهید ، نظارت کنید . ولی با دوربین های مدار بسته فقط تصاویر را در اطاق کنترل همان محل نصب دوربین ها می توان مشاهده کرد . در ضمن نصب و استفاده از دوربین های مداربسته بسیار مشکل و با هزینه بالاست ولیکن دوربین های تحت شبکه دارای قابلیت نصب و استفاده بسیار آسان همراه با هزینه نصب کمتری می باشند .

7 - برتری های Network Camera چیست ؟

امتیازات این دوربین ها را می توان به صورت زیر خلاصه کرد :

  • نصب آسان

  • کنترل هر مکان از راه دور ( حتی کشور های دیگر )

  • حالت دید در شب به صورت رنگی

  • شناسایی حرکت و سیستم هشدار دهنده

  • دخیره اطلاعات بر روی کارت حافظه SD

  • قابلیت استفاده از چندین دوربین

  • ضبظ تصاویر متحرک ( یک دوربین تا 10 دوربین )

  • عملکرد زوم دیجیتال 16 برابر تا 42 برابر

  • کنترل از راه دور

  • استفاده بی سیم

  • حتی بکار گیری مستقیم بدون استفاده از اینترنت مانند دوربین های معمولی دیگر و اتصال به ویدیئو و تلویزیون

  • حرکت در جهت افقی و عمودی

  • تشخیص حسگر انسان

8 - آیا می توان Network Camera را در هر کجا به کار برد ؟

بله - بسته به نوع دوربینی که انتخاب می شود می توان گفت که در هر کجا می توان از Network Camera استفاده کرد . دوربین هایی برای دفاتر کوچک ، خانه ها ، طلا فروشیها و .... وجود دارد همینطور دوربینهایی برای کارخانه ها ، سازمانها ، خطوط تولید ، سوله ها ، گاوداریها ، مرغداریها و ... نیز موجود است .

9 - آیا در Network Camera می توان تصاویر را ذخیره کرد ؟
بله - دوربین های تحت شبکه ( Network Camera ) دارای جایگاهی برای اتصال کارتهای حافظه SD Card  هستند تا بتوان تصاویر را بصورت عکس در آن ذخیره کرد . شما می توانید با یک کارت SD با ظرفیت 2G ( دو گیگا بایت ) حدود 55/000  ( پنجاه و پنج هزار ) عکس را با وضوح تصویر 480 * 640  نگهداری کنید . این دوربین ها می توانند با زمانبندی داده شده تا 80 روز اطلاعات تصویری را در خود نگهداری کنند . می توان تنظیم کرد که دوربین هر 2 دقیقه یک عکس از محل مورد نظر بگیرد و آنرا ذخیره کند یا توسط ایمیل به آدرس مورد نظر ارسال کند .
10 - چگونه می توان چند Network Camera را مدیریت کرد ؟

برای مدیریت چند دوربین تحت شبکه ، نرم افزاری مخصوص این دوربین ها وجود دارد که می تواند

تا 16 عدد دوربین را علاوه بر نمایش ، مدیریت و ذخیره سازی کند .

11 - یک Network Camera به چه اینترنتی نیاز دارد ؟

برای استفاده مناسب از این دوربین ها بهتر است از اینترنتهای نوع ADSL  بهره برد . که سرعت آن 64 یا 128 یا 256 باشد . برای کیفیت بهتر و سرعت بالاتر بهتر است از ADSL های پرکیفیت و سرعت حداقل 128 بهره برد . گرچه با Dial UP ( اینترنت خانگی ) نیز امکانپذیر است اما کارایی آن تاحد زیادی کاهش می یابد .

12 - یک Network Camera از نوع Wireless چیست ؟
نوعی دوربین تحت شبکه قوی و بسیار پیشرفته است که بدون نیاز به کابل کشی شبکه می توان صرفا با استفاده از امواج رادیویی به آن متصل شد . شاید بتوان تفاوت دوربین های بیسیم  و دوربین های معمولی را با تلفن خانگی و تلفن همراه مقایسه کرد . اولی نیاز به کابل کشی دقیق دارد ولی دومی نیازی  ندارد .
13 - POE در دوربین های Network Camera چیست ؟

Power On Ethernet به معنای آن است که دوربین بدون نیاز به کابل برق با استفاده از کابل شبکه تامین برق می کند و بطور کامل فعال می شود .

14 - Motion Detection در Network Camera یعنی چه ؟

در این حالت ، دوربین به محض تغییر حالت در اجزاء تصویر و میزان نور آخرین تصویر گرفته شده شروع به تصویر برداری می کند . تصویر به طور موقت در دوربین ذخیره می شود و یا با ایمیل و یا از طریق انتقال اطلاعات FTP  برای شما ارسال می شود .

15 - آیا دوربین های Network Camera می توانند صدا را ضبط کنند ؟
در این دوربین ها امکان ضبط صدا نیز وجود دارد . چون به همراه تصویر ، امکان ضبط صدا نیز فراهم است از این رو ترکیب صدا و تصویر و مشاهده وضعیت دقیق ، شما را در اتخاذ شیوه های موثر بازاریابی یاری می دهد . برای مثال در فروشگاه ها
16 - آیا می توان از چند دوربین Network Camera به طور همزمان استفاده کرد ؟
بله - بطور همزمان می توان از هر چند دوربین که نیاز است استفاده کرد . برای مدیریت این دوربین ها بسته به تعداد دوربینهای استفاده شده ، نرم افزار مدیریتی و سخت افزار مناسب ارائه خواهد شد .
17 - آیا می توان تصاویر این نوع دوربین ها را توسط تلویزیون یا ویدئو مشاهده کرد ؟
بله - تمامی دوربین های تحت شبکه قابلیت نصب به ویدئو و تلویزیون را دارند . یعنی بکار گیری مستقیم بدون استفاده از اینترنت یا شبکه کامپیوتری امکن پذیر است . ترمینال خروجی آنالوگ امکان سازگاری دوربین های شبکه ای را با تجهیزات موجود فراهم می کند . برای مثال شما می توانید تصاویر را روی تلویزیون برسی کرده و سپس آنها را با استفاده از دستگاه ویدئو ضبط نمایید .
18 - سیستم هشدار دهنده دوربین های Network Camera چیست ؟
در بعضی از مدل ها سیستم هشدار دهنده و حسگر تشخیص انسان وجود دارد . این حسگر ، انسان و حیوان را از طریق دما شناسایی می کند . در صورت شناسایی این موارد تصاویر توسط ایمیل جهت برسی برای شما ارسال می شود .
19 - آیا Network Camera ها توانایی زوم و تغییر زاویه دید هم دارند ؟
بله - این دوربین ها بسته به مدل آنها از 16 برابر تا 42 برابر قابلیت زوم دارند . و بطور کامل قابلیت تغییر دید در جهت افقی و عمودی را دارند .
20 - آیا برای استفاده از Network Camera حتما باید شبکه کامپیوتری داشت ؟
خیر - بدون وجود شبکه کامپیوتری نیز می توان از این دوربین ها استفاده کرد . اما در تعداد محدود . در صورت وجود شبکه تمام قابلیت های این دوربین ها در دسترس هستند ولی بدون وجود شبکه به شکل یک دوربین معمولی عمل خواهد کرد .
21 - دوربین های دید در شب چگونه کار میکنند

تمامي سيستمهاي دوربین مداربسته ديد شبانه تصوير بهبود يافته الكترونيكي تهيه مي كنند . يك سيستم مداربسته ديد در شب مانند ساير سيستمهاي روزانه ، داراي المان اپتيكي همچون لنز ، منشور و آيينه بوده و در كنار هم با در نظر گرفتن اصول اپتيكي خاص خود طراحي و بكار گرفته شده اند . علاوه بر اينها از عنصري بنام سلول تقويت تصوير در دوربينها ی مداربسته بكارگيري شده است . اين عنصر مي تواند امكان مشاهده تصوير را در تاريكي حدود چند هزارم لوكس ( شرايط نور ماه و ستاره ) فراهم نمايد .

در قلب هر سيستم شبانه ابزاري بنام لامپ تشديد كننده نور وجود دارد كه به آن (Light Intesifier Tube ) مي گويند . اين لامپ نور موجود را جمع كرده ( بعضي اوقات نور مرئي و بعضي اوقات نور مادون قرمز ) و نور را به انرژي الكتريكي تبديل مي كند . اين الكتريسيته خيلي كم سپس تقويت شده و تصوير يك صحنه را براي ما نشان مي دهد . مقابل لامپ ( محلي كه تبديل نور به الكتريسيته انجام مي شود ) فتو كاتد ناميده مي شود . قطر فتوكاتد در دوربين ديد در شب 25 ميليمتر است

تمامي سيستمهاي ديد شبانه تك رنگ هستند . به عبارت ديگر رنگهاي گوناگون را نشان نمي دهند و تصاوير را به رنگ سبز تيره نشان مي دهند . علت انتخاب اين رنگ بدليل اين است كه چشم انسان نسبت به اين رنگ حساسيت بيشتري دارد .

دوربينهاي ديد در شب (Night Vision System )

شيوه كار دوربينهاي ديد در شب در نتيجه داشتن محدوده اي از نور ، مانند نور مهتاب و ستاره  درحالتPassive و يا نور مادون قرمز  در حالت Activeمي باشد . اين نور كه از فوتونها ساخته شده است در يك لامپ فوتوني جمع شده و از آنجا فوتونها به الكترون تبديل مي شوند . سپس الكترونها به واسطه الكتريسيته و فرايند شيميايي ، مقدار بسيار بزرگي تقويت مي شوند . الكترونها بعد از آن بسوي يك پرده فسفري جهت نمايان شدن تصوير پرتاب شده و ما مي توانيم از ميان عدسي چشمي دوربين ، تصوير تشكيل شده را كه به رنگ سبز مي باشد مشاهده نماييم .

سيستم كار دوربين ديد در شب

طرز كار دوربينهاي ديد در شب به دو صورت فعال (Active ) و غير فعال (Passive ) مي باشد .

- حالت فعال (Active )

در اين حالت دوربين با استفاده از نور مادون قرمز (Infrared Radiation ) كار مي كند . طرز كار بدين صورت است كه اشعه مادون قرمز بوسيله يك ليزر ( نا مرئي ) يا نور افكن ( مرئي ) به طرف موضوع مورد نظر فرستاده مي شود و با استفاده از اين نور ارسالي تصوير موضوع را مي توان در دوربين مشاهده نمود.

حالت غير فعال (passive )

در اين حالت كار سيستم دوربين ، تشديد نور حاصله از ستارگان يا ماه مي باشد. در واقع در حالت passive دوربين از خود هيچ گونه پرتو نوراني چه مرئي و چه نامرئي ساطع نمي كند . بنابراين در هنگام استفاده در مقابل دشمن ، از نظر دشمن كاملاً محفوظ باقي مي ماند و اين يك مزيت نسبت به حالت active مي باشد.

در واقع دوربين هاي ديد در شب با اين نوع سيستم كاري با تقويت نوري كه از هدف باز تابيده مي شود و رسانيدن آن به اندازه اي كه بوسيله چشم انسان قابل تشخيص باشد ، امكان ديد در شب را بوجود مي آورند.

امواج مرئي ( Visible Waves )

طيف مرئي تنها محدوده اي است كه بدون نياز به هيچگونه وسيله اي مي توان آنرا رؤيت كرد و دامنه طول موج آن عبارت است از : 400 nm – 760 nm

امواج مادون قرمز (Infrared Radiaton )

مادون قرمز بخشي از طيف الكترومغناطيسي است كه داراي طول موجي بين ( nm 760 –mm 1 ) مي باشد .معمولاً مادون قرمز را به سه قسمت نزديك (Near Infrared ) ، مياني (Mid Infrared ) و دور (Far Infrared ) تقسيم مي كنند كه در ذيل بيان شده است . لازم بذكر است كه فركانس مادون قرمز بين ( T HZ 100 –T HZ 1 ) مي باشد
22 - دسته بندی سیستم هاى Wireless
سيستم هاى Wireless مى توانند به سه دسته اصلى تقسيم شوند :
سيستم Wireless ثابت : از امواج راديويى استفاده مى کند و خط ديد مستقيم براى برقرارى ارتباط لازم دارد. بر خلاف تلفن هاى همراه و يا ديگر دستگاههاى Wireless، اين سيستم ها از آنتن هاى ثابت استفاده مى کنند و به طور کلى مى توانند جانشين مناسبى براى شبکه هاى کابلى باشند و مى توانند براى ارتباطات پرسرعت اينترنت و يا تلويزيون مورد استفاده قرار گيرند.امواج راديويى وجود دارند که مى توانند اطلاعات بيشترى را انتقال دهند و در نتيجه از هزينه ها مى کاهند.
سيستم Wireless قابل حمل : دستگاهى است که معمولا خارج از خانه، دفتر کار و يا در وسايل نقليه مورد استفاده قرار مى گيرند.نمونه هاى اين سيستم عبارتند از : تلفن هاى همراه، نوت بوکها، دستگاه هاى پيغام گير و PDA ها.اين سيتم از مايکروويو و امواج راديويى جهت انتقال اطلاعات استفاده مى کند.
23 - سیستم Wireless مادون قرمز
اين سيستم از امواج مادون قرمز جهت انتقال سيگنالهايى محدود بهره مى برد.اين سيستم معمولا در دستگاه هاى کنترل از راه دور، تشخيص دهنده هاى حرکت، و دستگاه هاى بى سيم کامپيوترهاى شخصى استفاده مى شود.با پيشرفت حاصل در سالهاى اخير، اين سيستم ها امکان اتصال کامپيوتر هاى نوت بوک و کامپيوتر هاى معمول به هم را نيز مى دهند و شما به راحتى مى توانيد توسط اين نوع از سيستم هاى Wireless ، شبکه هاى داخلى راه اندازى کنيد.
24 - آینده Wireless
نسل سوم شبکه ها ،3G، نسل آينده شبکه هاى Wireless نامگذارى شده است.سيستم هاى 3G کمک مى کنند تا صدا و تصوير و داده را با کيفيت مناسب و به سرعت انتقال دهيم.پيش بينى IDC براى کاربردى شدن 3G سال 2004 مى باشد و تا آن موقع در حدود 29 ميليون کاربر m-commerce) mobile commerce) در آمريکا وجود خواهند داشت.از طرفى IBM معتقد است که بازار کلى تجهيزات Wireless در سال 2003 به رقمى بالغ بر 83 بيليون دلار خواهد رسيد.
25 - دوربین های شبکه را میتوان از تلویزیون دید

بله - تمامي دوربين هاي تحت شبکه قابليت نصب به ويدئو و تلويزيون را دارند . يعني بکار گيري مستقيم بدون استفاده از اينترنت يا شبکه کامپيوتري امکن پذير است . ترمينال خروجي آنالوگ امکان سازگاري دوربين هاي شبکه اي را با تجهيزات موجود فراهم مي کند . براي مثال شما مي توانيد تصاوير را روي تلويزيون برسي کرده و سپس آنها را با استفاده از دستگاه ويدئو ضبط نماييد .

فقط در صورتي كه خروجي آنالوگ داشته باشد دوربين شبكه
26 - 10 دلیل برای خرید دوربین های شبکه ip camera

1- پایانی بر مشکل interlace

دوربینهای آنالوگ به دلیل محدودیت استاندارد در مورد استفاده (PAL/NTSC ) هر تصویر را دو بار و با تاخیر زمانی

اسکن میکنند که باعث افت شدید کیفیت تصاویر متحرک میشود .در مقابل دوربینهای تحت شبکه کل تصویر را در آن

واحد اسکن کرده و در نهایت یک تصویر متحرک را بدون نویز و اعوجاج نشان میدهد.

2- امکان power over Ethernet یا تامین برق مصرفی دوربین از طریق کابل شبکه

پشتیبانی از این سیستم استاندارد علاوه بر کاهش هزینه های اجرایی , خرابی های ناشی ازگستردگی سیستم

را به حداقل میرساند.بطوریکه استفاده از UPS مرکزی را بسیار ساده و کم هزینه می سازد.

3- رزولوشن مگا پیکسل

دوربینهای آنالوگ حداکثر رزولوشنی برابر با 0.4 مگاپیکشل دارند که این امر بدلیل محدودیت تعداد خطوط (بند 1)

است .در حالیکه دوربینهای تحت شبکه با رزولوشن بالای یک مگاپیکسل بسیار زیاد است .

4- دوربینهای هوشمند :

دوربینهای تحت شبکه توانایی تشخیص حرکت یا motion detection دارند . علاوه بر این امکان مدیریت آلارم با

قابلیت تنظیم حساسیت و موقعیت حرکت در تصویر نیز وجود دارد .ورودیهای I/O امکان وصل انواع سنسورهای

مختلف اعم از دود و گاز را به دوربین میدهد.

5- امنیت انتقال تصاویر :

سدی از کلمات عبور مختلف و رمزگزاری های پیچیده و فیلتر کردن IP های ناشناس از تصویر دوربینهای تحت شبکه

محافظت میکند .علاوه بر این اطلاعاتی به تصاویر اضافه کرده که اصالت آن را به مراجع قانونی به اثبات برساند.

6- زیرساخت کاملا اقتصادی وقابل انعطاف مبنی بر IP و بدون در نظر گرفتن تعداد دوربین بر روی

حداقل یک کابل شبکه .

7- سیستم کاملا دیجیتال:

در سیستم تحت شبکه تصاویر فقط یکبار دیجیتال شده وهمواره دیجیتال میمانند لذا کیفیت تصاویر بعد از انتقال به

کیلومتر ها دورتر ثابت میماند

8- هزینه تمام شده کمتر :

با در نظر گرفتن قابلیت گسترش سیستم و کارایی آن و مقایسه هزینه ایجاد هر کانال تصویردر سیستم آنالوگ و

دیجیتال میتوان نتیجه گرفت که در سیتمهای متوسط و بزرگ هزینه تمام شده سیستمهای تحت شبکه به نحو

محسوسی کمتر خواهد بود.

9- انتقال صدا و تصویر و سیتم کنترلی دوربین بر پایه یک کابل شبکه خواهد بود.

10- دارا ی سیستم صدای دو طرفه جهت ضبط و پیجینگ  افراد .

Powered by CMSIRAN © 2024 - 2025